foto

Selene Luna

  • nar. 19.9.1971 (48 let)
    Tijuana, Baja California, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hellstorm
2017 Coco
2010 Demonic Toys: Personal Demons
2009 Krvavý Valentýn
2008 Secrets of a Hollywood Nurse (TV film)
2006 Fat Girls
2005 Firecracker
2000 Hodina stínů

TV seriály

2009 Star-ving (TV seriál)
2005 Fat Actress (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 King Kaiser Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky