foto

Selene Luna

  • nar. 19.9.1971 (47 let)
    Tijuana, Baja California, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Coco
2010 Demonic Toys: Personal Demons
2009 Krvavý Valentýn
2008 Secrets of a Hollywood Nurse (TV film)
2006 Fat Girls
2005 Firecracker
2000 Hodina stínů
Hellstorm

TV seriály

2009 Star-ving (TV seriál)
2005 Fat Actress (TV seriál)

TV pořady

2007 King Kaiser Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace