Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (445)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je nejzajímavější jen to třetí slovo v názvu, 3D, což znamená, že už i horor se dostal na třidé plátna a krev tu dostává prakticky nový rozměr. Jinak je to klasická vyvražďovačka, kde se snaží o příběh, ale stejně se tu kuchaj o stošest a nikoho to moc netrápí, hlavně když je krev a co nejbizarnější umírání, Produkce, co stojí za sérií Saw se každopádně nezapře. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Šťavnatá vyvražďovačka, středně propečenej krvavej biftek. Krumpáč sviští vzduchem, různé části těl též, gejzíry krve, prostě maso. Pokud nebudete čekat nic hlubokomyslného, vraždy s tradičně přeřvanou hudbou a lekačkami si užijete. Jen jsem si tipoval, že vrahem je jinačí hajzl...což mě trochu zklamalo, páč ten mi opravdu pil krev. ()

Reklama

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Skoro o stupeň lepší než Pátek třináctého. Ne snad, že by to bylo jakýmkoliv způsobem napínavé, "opravdové" a hodné chválení, ale postavy se zkrátka tentokrát nechovají až tak hloupě (no dobře, některé) a scénář není tak zoufalý, byť šokující pointa bude většině horor fandům jasná od začátku a konec tím pádem mimořádně otravný. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Schematická průměrná vyvražďovačka bez jiskry a nápadu. Vzteklý horník je naštěstí poměrně charismatická postava, takže když se spolu se svým krumpáčem dostane na obrazovku, celkem lehce se měřič divácké nálady přepne z polohy nudí-mě-to do polohy baví-mě-to, no bohužel vždy to trvá jen chvíli. Když se pak film nakonec snaží diváka obalamutit těmi nejstaršími a nejklišovitějšími prostředky, které vůbec může použít, to všechno se smrtelně vážnou tváří, naskýtá se otázka, zda-li scenárista posledních dvacet let neprospal. Přesto je My Bloody Valentine o stupeň (stupínek) lepší než sterilní remake Friday the 13th. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelný slasher, který je vypatlaný na kvadrát, neobtěžuje se s jakýmkoliv úvodem a prostě na vás pošle na_raného horníka, co nemá rád teenagery. Za to by si Krvavý Valentýn odpad! jistě nevysloužil, ale katastrofální 3D efekt dovádí dílo zkázy do úspěšného konce a jinak nenápadité vraždění neviňátek povyšuje na nesledovatelný humus, z něhož bolí po pár (přesně řečeno pěti) minutách hlava takovým způsobem, že musíte buď sundat brýle a koukat na rozmazané fleky, anebo opustit sál a jít raději na něco jiného. Nedoporučuje 10 z 10 očních lékařů. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • První film s ratingem R točený 3-D technologií. (Karlos80)
  • Ve scéně, kdy se Iren (Betsy Rue) schová pod postel, je možné všimnout si, že prostěradlo je v jednu chvíli delší a pak kratší. (dc125)
  • Natáčelo se v dolech Tour-Ed na předměstí Pittsburghu v Tarentumu. Tyto doly jsou uzavřeny od roku 1960 a nyní slouží jako muzeum. Natáčení v dolech trvalo 13 dní. (Chatterer)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama