foto

Armando Bo

  • nar. 1978
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Animal
2016 Lifeline
2014 Birdman
2012 Poslední Elvis
2010 Biutiful

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Not your topo (E01)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Animal
2016 Lifeline
2012 Poslední Elvis

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Todo pasa (E08)
Mentira (E07)
Rosarito (E02)
další epizody (4)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Animal

Herecká filmografie

Filmy

1939 Ambición

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 El Presidente (TV seriál)
Todo pasa (E08)
Mentira (E07)
Fifageit (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky