foto

Whitney Blake

  • nar. 20.2.1926
    Eagle Rock, California, USA
  • zem. 28.9.2002 (76 let)
    Edgartown, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Face in the Crowd, A
1978 Betsy
1976 Law and Order (TV film)
1975 Returning Home (TV film)
1974 Strange Homecoming (TV film)
Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
1970 The Boy Who Stole the Elephant (TV film)
1959 -30-
Destination Space (TV film)
1958 Collector's Item (TV film)
1957 My Gun Is Quick

TV seriály

1980 Here's Boomer (TV seriál)
1977 Hunter (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Medical Story (TV seriál)
Mobile One (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Pete Kelly's Blues (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The D.A.'s Man (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace