foto

Catherine McLeod

  • nar. 2.7.1921
    Santa Monica, California, USA
  • zem. 11.5.1997 (75 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Rtěnka
1971 Vanished (TV film)
1964 Ride the Wild Surf
1961 Sergeant Was a Lady, The
Tammy Tell Me True
1958 Return to Warbow
1954 The Outcast
1953 A Blueprint for Murder
Sword of Venus
1952 My Wife's Best Friend
1950 So Young So Bad
1948 Old Los Angeles
1947 That's My Man
The Fabulous Texan
1946 I've Always Loved You
Odvážná Lassie
The Harvey Girls
1945 Navždy tvá
The Thin Man Goes Home
1944 The Tiger Woman

TV seriály

1981 Sans famille (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
Soldier (S02E01)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1991 The Republic Pictures Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace