foto

Rick Cleveland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Grizzly zabiják
2003 Porota
2002 Topa Topa Bluffs
1998 Jerry & Tom - scénář, divadelní hra

TV seriály

2018 Drápy (TV seriál)
Russian Navy (S02E03)
2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Loose Lips (S02E08)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 9 (S01E09)
Chapter 4 (S01E04)
Legit (TV seriál)
Pod kupolí (TV seriál)
Požár (S01E02)
2010 Scoundrels (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Co den přinese (S02E11)
Bonbónová země (S02E03)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Automat na léky (S01E11)
Bublinky (S01E06)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrodinec (S02E03)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)
2004 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Mnutí klásků (S04E09)
V případě extáze (S04E02)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Smrt pracuje přesčas (S03E11)
Nikdo nespí (S03E04)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Lhář a děvka (S02E11)
Převoz pana Mossbacka (S02E04)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Cesta (S01E11)
1999 Západní křídlo (TV seriál)
In Excelsis Deo (S01E10)
1998 Maximum Bob (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Jerry & Tom

TV seriály

2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
Duck and Cover (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace