foto

Jana Jesipovič

  • nar. 3.9.1979 (41 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Příběhy z domova
Vaňa
2018 Oblepichovoje leto
2016 Opjať zamuž (TV film)
2014 Papa
2012 Nebeské ženy lučních Marijců
2011 Suchodol
2010 Brestská pevnost
2008 Bez viny vinovatyje
Rozygryš
Tichaja semejnaja žizň (TV film)
2007 Begljanki
2006 Ostrov
2005 Fart
2004 Mars

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
2013 Dolgij puť domoj (TV seriál)
2006 V kruge pervom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky