foto

Stéphane Debac

  • nar. 23.10.1973 (47 let)
    Lyon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Avis de Tempête (TV film)
2018 Love Addict
2017 Le Serpent aux mille coupures
Les Goûts et les couleurs
2016 Faut pas lui dire
2013 Girl on a Bicycle
Loulou, l'incroyable secret
2011 Loď lásky
Nebezpečná kořist
2010 Djinns
2009 Růžový a černý
Slepý, ale jen trochu (TV film)
2008 Des obsèques de principe
Modern Love
Paříž 36
Stalo se
2007 La 17ème marche
Les Fiches Safari
Prázdniny pana Beana
Rozpolcená dívka
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
Opojení mocí
2004 Dans la tête du tueur (TV film)
L'Incruste, fallait pas le laisser entrer !
2003 Clémence (TV film)
1999 Inteobyu

TV seriály

2020 Faites des gosses (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 1 (S03E01)
2019 Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2018 Insoupçonnable (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux ? (TV seriál)
Bonne Année (E06)
Capitaine Marleau (TV seriál)
Une voix dans la nuit (S02E04)
2015 Disparue (TV seriál)
Épisode Six (E06)
Épisode Cinq (E05)
Épisode Quatre (E04)
Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Úžasná rodina (TV seriál)
Quel cirque ! (S11E03)
2010 Penzion Edelweiss (TV seriál)
2009 Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2007 La Commune (TV seriál)
2006 Alice a Charlie (TV seriál)
Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
1997 Vérité oblige (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky