foto

Timothy J. Sexton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Osvoboditel
2012 Ghost Recon: Alpha
2006 Potomci lidí
Stávka (TV film)
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Bojkot (TV film)
2000 Pro lásku či pro vlast: Příběh Artura Sandovala (TV film)

TV seriály

2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Descent (S06E09)
Bad Boys (S06E03)
Homecoming (S05E22)
další epizody (6)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Monster (S05E09)
Promise (S05E03)
Last Minute Resistance (S04E19)
další epizody (4)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
Some Friend (S04E06)
A Night Owl (S03E15)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
A Dead Kid, a Notebook, and a Lot of Maybes (S03E07)
2014 The Lottery (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace