Reklama

Reklama

Recenze (62)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Na 25 minutách dokonalé pojetí akce pro milovníky special forces v provedení jednotky Ghost Recon. Hraný krátký film na motivy oblíbené herní série Ghost Recon Toma Clancyho s futuristickými prvky. Filmík se točil v našich lůzích a objektech a vedle scifi výbavičky ghostreconů je k vidění i naše skromná vojenská bojová technika. Režie se zhostili chlapíci, co akci mají v krvi (stojí za akční animovanou Logoramou) a já jen doufám, že se jim dostane brzy možnost natočit něco celovečerního a tak skvěle pojatého jako je tento příspěvek k vydání hry na trh. Pro plné vychutnání videa doporučuji sluchátka a nebo poctivý subwoofer a volume na 12. hodinu. ()

manitu33 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že i "obyčejný" prolog, navíc výrazně časově omezen, předčí kdejaký hollywoodský akčňák. Po 25 minutách jsem si uvědomil, že chci víc, to se mi nestává často. Perfektní akce, zvuk, efekty. Páni režiséři by se měli zamyslet a hlavně inspirovat. PS: nevím proč mi ta chodící potvora lehce připomněla chodící tank ze star wars :D ()

Reklama

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Prvý zárez od Ubisoftu. Miestami je vidieť, že je malý rozpočet, ale filmu to nevadí, lebo trvá iba 25 minút. A to je zlé. Prečo to trvá iba tak krátko. Už teraz sa teším, čo bude ďalej prinášať pre nás herné štúdio Ubisoft, od ktorých očakávam v budúcnosti veľké diela a hlavne celovečerné s plnou minutážou a vyzbrojením. 4* - 85%. ()

t.b.kat 

všechny recenze uživatele

Ubisoft překvapil. Každopádně je to jednoduchý a prostý příběh s akcí na závěr. Jen je škoda nevyužitý potenciál akce s robotem, nebo případně nepřátelští vojáci, kteří padají jak tráva pod sekačkou. "Ostravské" prostředí dalo tomu zajímavý šmrnc, ale jde vidět, že to nebylo nic jiného než herní intro vábící k paření her. 3* ()

Jurgen1488 

všechny recenze uživatele

Ti co jsou pouhými recenzenty filmů tento snímek nedocení, ti co jsou zároveň i hráči, mají na to jiný pohled. Jelikož tento snímek byl prequelem na hru Tom Clancy's Future Soldier. Takže ti co hru znají, tak ví že právě o tom spojení FUTURE SOLDIER to je, jelikož jak snímek, tak i hra ukazují vojenskou jednotku s vyspělou a futuristickou výzbrojí. A takhle by se ten snímek měl hodnotit. Není to čirý film, byť krátkometrážní. Ale je to reklama a i prequel ke hře. Za mě to je povedený snímek, akce, taktika. Zkrátka stejnojmenná hra přenesená do filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Natáčanie trvalo iba 19 dní. (drake31)
  • Natáčení probíhalo v červnu 2011 v České republice, konkrétně například v v bývalé průmyslové zóně Dolní oblast Vítkovice v Ostravě. (Mtwongo)
  • Ve snímku se mimo jiné vyskytuje i česká či československá armádní technika, a to konkrétně UAZ 469, Tatra 813, samohybná houfnice Dana, obrněný transportér OT 64 Skot nebo BVP v průzkumné verzi BRM-1K. (Adrai)

Reklama

Reklama