foto

Melissa Etheridge

  • nar. 29.5.1961 (59 let)
    Leavenworth, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Moje noc s GRAMMY (TV film)
1999 Kačátko Padavka (TV film)
1994 Tetovaná Tereza
1990 Arduous Moon
1987 Život s kapelou

TV seriály

2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Phish and Wildlife (S08E12)
2001 Frasier (TV seriál)
Víkend s Frederikem (S08E10)

Dokumentární

2017 Mary Janes: The Women of Weed
The Legend of 420
2015 Janis
2014 Legalize It
2010 1 a Minute
Marihuana: Fakta a mýty (TV film)
2006 Celebrity Weddings: In Style (TV film)
2000 My Generation
1999 100 Greatest Women of Rock & Roll (TV film)
After Stonewall
1995 Rock'N'Roll: Dvorana slávy (koncert)
The Concert for the Rock and Roll Hall of Fame (koncert)
1994 Elvis: The Tribute (TV film)
1993 For Our Children: The Concert (koncert)

Hudební videoklipy

2001 Melissa Etheridge - I Want To Be In Love (hudební videoklip)
1999 Bree Sharp - David Duchovny (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Host

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2001 Melissa Etheridge - I Want To Be In Love (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky