foto

Kai-Peter Malina

  • nar. 29.10.1989 (31 let)
    Paderborn, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Bozen-Krimi: Das fünfte Gebot (TV film)
Der Bozen-Krimi: Herz-Jesu-Blut (TV film)
2014 Momentversagen (TV film)
Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
Sie heißt jetzt Lotte!
2012 Lore
2011 Hra osudu (TV film)
Polizeiruf 110 - Leiser Zorn (TV film)
2010 Verreckt
2009 Bílá stuha
Heimspiel (studentský film)
2008 Můj přítel z Fara
Patchwork (TV film)
2007 Die Weihnachtswette (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mein Kind (S18E17)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Der Junggesellenabschied (S03E33)
Rentnercops (TV seriál)
Engel 07 (S02E16)
2015 Bettys Diagnose (TV seriál)
Gift und Galle (S01E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Töchter und Söhne (S15E09)
Místo činu (TV seriál)
Côte d'Azur (S46E32)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Der Freitagsmann (E58)
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Monster (2) (S12E11)
Das Monster (1) (S12E10)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Vražedná abeceda (S03E08)
2011 Místo činu (TV seriál)
Kolín - Křížení (S42E26)
Mnichov - Včera nebyl den (S42E18)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Schusslinie (S08E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Luftnummer (S10E14)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Letzte Ausfahrt Gera - Acht Stunden mit Beate Zschäpe (TV film)