foto

Herman Raucher

  • nar. 23.4.1928 (90 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Listopadová romance - původní scénář
1979 Velký Santini
1977 Druhá strana půlnoci
1976 Ode to Billy Joe
1974 Remember When (TV film)
1973 Class of '44
1971 Léto roku 1942
1970 Watermelon Man
1969 Can Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?
1968 Sweet November
1962 Jdi za svým snem - divadelní hra

TV seriály

1955 Matinee Theatre (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Ode - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace