foto

David Kendall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Teen Spirit (TV film)
2010 Revenge of the Bridesmaids (TV film)
2007 Nature of the Beast (TV film)
2002 Z nuly hrdinou
2000 Potíže růstu (TV film)
1983 Luggage of the Gods!

TV seriály

2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2000 Clerks (TV seriál)
1998 Kelly Kelly (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1987 Just the Ten of Us (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Divoká noc
1983 Luggage of the Gods!

TV seriály

2016 Bizaardvark (TV seriál)
Život uprostřed (TV seriál)
2015 Změna hry (TV seriál)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1999 Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1998 Kelly Kelly (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Melissa a Joey (TV seriál)
Double Happiness (S04E22)
Be the Bigger Person (S04E21)
Game Night (S04E20)
další epizody (20)
2014 Melissa a Joey (TV seriál)
A Melanie & Josiah Christmas (S04E02)
Witch Came First (S04E01)
At Last (S03E37)
další epizody (23)
2013 Melissa a Joey (TV seriál)
A New Kind of Family Christmas (S03E16)
What Happens in Jersey...: Part 2 (S03E15)
What Happens in Jersey...: Part 1 (S03E14)
další epizody (16)
2012 Melissa a Joey (TV seriál)
Mel Marries Joe (S02E15)
From Russia with Love (S02E14)
Wherefore Art Thou Lennox (S02E13)
další epizody (15)
2011 Melissa a Joey (TV seriál)
The Settlement (S01E30)
Do as I Say, Not as I Did (S01E29)
A House Divided (S01E28)
další epizody (18)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Joe Knows (S01E12)
A Fright in the Attic (S01E11)
In Lennox We Trust (S01E10)
další epizody (12)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace