foto

David Kendall

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Teen Spirit (TV film)
2010 Revenge of the Bridesmaids (TV film)
2007 Nature of the Beast (TV film)
2002 Z nuly hrdinou
2000 Potíže růstu (TV film)
1983 Luggage of the Gods!

TV seriály

2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
2000 Clerks (TV seriál)
1998 Kelly Kelly (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1988 Just the Ten of Us (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Divoká noc
1983 Luggage of the Gods!

TV seriály

2016 Bizaardvark (TV seriál)
Život uprostřed (TV seriál)
2015 Změna hry (TV seriál)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2003 That's So Raven (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
Nebe, peklo, ráj (TV seriál)
The Jersey (TV seriál)
1998 Kelly Kelly (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace