Reklama

Reklama

Big Time Rush

(seriál)
  • USA Big Time Rush
USA, (2009–2013), 29 h 7 min (Minutáž: 23–48 min)

Tvůrci:

Scott Fellows

Hrají:

Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos PenaVega, Logan Henderson, Ciara Bravo, Stephen Kramer Glickman, Tanya Chisholm, Erin Sanders, Spencer Locke (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(69)

Když hokejisté z Minnesoty Kendall Knight, Carlos Gracia, Logan Mitchel a James Diamond zjistí, že slavný producent Gustavo Rocque je v jejich městě a pořádá konkurs na nové hvězdy, hned se jim změní život. Kluci přijedou na konkurs a moc neprojdou. Po asi jednom dni přijede ke Kendallovi domů Gustavo i s jeho partnerkou Kelly, aby mu oznámili, že byl vybrán. Jenže Kendallovi se to nelíbí, jeho velkým snem je být hokejovým hráčem. Bohužel Kendall řekne, že tuhle nabídku nepříjmá. Gustavo je z toho špatný, ale odejde pryč. Kelly Kendallovi předá vizitku s jejím telefonním číslem, kdyby si to náhodou rozmyslel. Ostatní kluci ho stále nutí, aby Gustavovi zavolal. Nakonec Kendall dá na radu kluků, a zavolá Gustavovi, jenže má podmínku. Musí sebou vzít i kluky. Gustavo neví, co má říct, ale chce Kendalla, takže příjmá kluky i s Kendallovou maminkou a sestrou Katie do Los Angeles. Klukům se hned obrátí život o 180 stupňů. Získají nové kamarády, zkušenosti. Postupem času se z nich stávají opravdové hvězdy. Prožijí spoustu zábavy, i zklamání. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Majky28 

všechny recenze uživatele

Seriál je vtipný, zábavný, a ich piesne, ktoré sú v pomaly každej časti, sú chytľavé. Jednotlivé postavy nezaprú svoje charakterové vlastnosti nech sa jedná o vyriešenie hocijakej situácie (Logan hľadá za všetkým vedecké vysvetlenie, James stále hľadí na svoj zovňajšok, Carlos pomáha každému komu sa len dá, Kendall je stále ten, ktorý všetko rieši s chladnou hlavou a stále príde na koreň problému ako prvý, avšak veľakrát za pomoci svojej sestry Katie, ktorá tam je zo všetkých najprefíkanejšia). Mne osobne sa najviac páči prvá a druhá séria, kedy sa to všetko začínalo a bolo čo "riešiť". Toto je jeden zo seriálov môjho obdobia dospievania (spolu s iCarly a Victorious). Veľká škoda, že Nickelodeon prestal produkovať seriály takéhoto typu. Určite boli vtipnejšie a reálnejšie ako napr. The Thundermans alebo Henry Danger. ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

V čase mojich masívnych pubertalnych časov som túto skupinu milovala. Avšak skupinu, nie seriál. Už ako 13-14 ročnej mi toto prišlo až priveľmi detské, hlúpe a naivné. No myslím si, že sa na to dalo pozerať boli tam aj vtipné momenty a najmä dobré popové pesničky. Jedna vec, ktorú tomuto seriálu doteraz veľmi vytýkam bol dabing. Ako môže mať jedna postava v jednej časti 2 rozličné hlasy? No nevadí. Pre mňa bude jediný skvelý a pozerateľný seriál z dielne Nickelodeon asi iba Victorious. BTR si zaslúžia ako tak solídne 3* prevažne z nostalgie. ()

Reklama

megan017 

všechny recenze uživatele

Lidi lidi. Když sleduji ty diskuze, kde neustále píšou o podobných chlapeckých skupinách, že jsou to vymaštění kteténi a apod. tak tenhle seriál ukazuje přesně to, co si o nich myslíte. Střelení blbci. Nemusím vidět každý díl, ale když to náhodou naladím a nedávají nic lepšího, tak to nepřepnu.:D Jsou tam dobrý písničky a někdy se i zasměju, nejen na stupidou, ale nad těmi ksichty, co dělají.:D ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Aneb teplí bratři v triku.Koukám na to v Rakousku s dětma a nestačím se divit, jaký to brak se dnešním děckám líbí, ale pořád je to lepší než I Carly. Na druhou stranu,každá generace vyrůstá na něčem jiném, pro mě byla za mých mladých let kultovní Pobřežní hlídka a dnešní děcka maj prostě rádi klasický konzumní svět, takže se jim tenhle výtvor líbí. Podle dětí je tohle velice cool seriál. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, jestli jde o nějakou teen skupinu, souvislosti jsou mi ukradené. Ale jednotlivé díly jsou úžasně střelené. Neviděl jsem samozřejmě vše, ale co jsem viděl, mne neskutečně bavilo svou střeleností, přitom to není blbé jako Fred the Show nebo Marvin Marvin. Tohle je střelené tak nějak... sofistikovaně. :-) A vážně mne to bavilo. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (11)

  • Pilotný diel sa v pôvodnej zostave začal natáčať už v roku 2007. Po prestávke sa začiatkom roka 2009 začalo natáčať znova. Natáčalo sa od úplného začiatku, avšak už v súčasnej zostave. Pilotný diel Big Time Audition mal premiéru v novembri 2009 a jeho úlohou bolo propagovať nový seriál. Oficiálna premiéra seriálu je preto datovaná až na január 2010. (Majky28)
  • Všetci štyria členovia skupiny používajú v seriáli svoje skutočné prvé mená. Ich stredné mená a priezviská sú seriálové. (Majky28)

Reklama

Reklama