Reklama

Reklama

Outsiderovi Dizzy Harrisonovi se pořád všichni posmívají a dobírají si ho. Poslední rok na škole není pro něj nic jiného než jen palčivé utrpení. Proto se Dizzy rozhodne změnit svůj osud. Záměrně se nechá vyhodit ze školy a nastoupí na jinou s novou vizáží, novou minulostí a absolutně novým postavením. Dřívější moula se promění v hlavního oblíbence mezi spolužáky a najednou si užívá všeho - nebývalého zájmu dívek i popularity! Pak je ale jeho minulost odhalena a Dizzy musí ukázat celému světu, jaký doopravdy je a co v něm vězí! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Olík 

všechny recenze uživatele

Specifická fyziognomie Donalda Josepha Quallse jednoznačně předurčuje, jakými kroky budou kráčet jeho filmové postavy. Další v řadě podivných osůbek je středoškolský outsider, jehož jedinou šancí na sebevědomé projití posledního ročníku je přestup na novou školu v kůži největšího drsňáka pod sluncem. Nejlepší na této podprůměrné teenager komedii jsou snad camea panů Simmonse, Leeho, Vanilly Ice nebo Hasselhoffa, (desetisekundovka Mitche Buchannona je to nejhodnotnější co za posledních deset let natočil) a jedena z nejpovedenějších malých rolí skateboardové legendy Tonyho Hawka. Jinak si ve filmu podává ruku nuda a trapnost s jednoduchostí a neoriginalitou – no prostě DJ Qualls. ()

Manas50 

všechny recenze uživatele

Další komedie o tom jak se z loosera stane školní hvězda. Film se snaží být trochu netradiční, oproti jemu podobným, ale stejně to byla nuda, pár okamžiku je vtipných, ale hodně převláda nuda. Nejlepší byly scéný s těmi psychopaty z vězení a sympatické herečky v ženských rolích, které film aspoň trochu spestřily. 40% ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné! Konečně komedie jakou jsem si přál vidět. Scénář je samozřejmně ohraný a okoukaný, jenže je nabyty velmi vtipnými scénami a docela i hlášky ujdou. DJ Qualls to je prostě frajer, ale on už byl i ve filmu Road Trip dost cool a do toho krásná Eliza Duskhu, která dokonce umí i hrát. Docela mně hodně mrzelo, že Eddie Griffin měl tak málo prostoru, protože ten jeho pohled nikdy nezapomenu a díky němu jsem se smál i nahlas. Prvních 45 minut byla lavina vtipných scén ovšem druhá polovina filmu ztrácela pomaloučku tempo a trošku ho nabrala při happy-endu. Jsem opravdu moc rád, že jsem měl možnost tuto komedii vidět, protože to stálo opravdu za to a až se budu někdy hodně nudit, tak po ní okamžitě šahnu! ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie, která je dějově svým způsobem pořádná blbina, nicméně jsem se díky několika povedeným srandovních situací u filmu bavil. Hlavní hrdina je od pohledu pořádný outsider a jeho přerod v největšího oblíbence na škole je trošku mimo realitu, což mě jen utvrzuje v tom, že na film je třeba nahlížet s velkou nadsázkou. Což ale o to, když to hlavní - pobavit - tento kousek splnil. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V rámci teenagerských komédií určite silný nadpriemer a to nie iba kvôli cameo rolám (Gene "KISS" Simmons, Tommy Lee, David Hasselhoff). Úvod je otrasný, to si povedzme na rovinu. Scéna zlomenia penisu je jedna z najhnusnejších a najúbohejších scén, aké som mal možnosť vidieť. Potom sa to ale rozbieha. Príde pár vtipných momentov a pár skvelých postáv (pasáž vo väzení je úžasná). Hrá dobrá hudba (najlepšia je alternatívna verzia Wannabe Gangsta od Wheatus), herci sú fajn (DJ Qualls, sexy Eliza Dushku). Zaujala ma aj mierne psychologická a satirická línia filmu, kde sa tvorcovia vysmievajú teenagerským kultov a typickému kastovaniu na školách. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně se skateboardy se na moment objeví Tony Hawk. (Komprimus)
  • Scéna, kdy vězeňská eskorta přiváží hlavního hrdinu na novou střední školu, je parodií na film Con Air, kdy je podobným způsobem převezen herec Steve Buscemi. (Luigi.K.)

Reklama

Reklama