foto

Enrico Medioli

  • nar. 17.3.1925
    Parma, Emilia-Romagna, Itálie
  • zem. 21.4.2017 (92 let)
    Orvieto, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Ludvík Bavorský
1969 Soumrak bohů
1965 Hvězdy Velkého vozu
1963 Gepard
1960 La novice

Dokumentární

2012 20 anni

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace