foto

David Drury

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Our Girl (TV film)
Security Men, The (TV film)
2010 Come Rain Come Shine (TV film)
2006 Love Lies Bleeding (TV film)
2005 Děsivá minulost (TV film)
2004 Mesiáš 3: Slib (TV film)
2003 Křivák (TV film)
2002 Pláč (TV film)
Tough Love (TV film)
2000 Bomber (TV film)
Důvěra (TV film)
1998 Unknown Soldier, The (TV film)
1997 V nepřátelských vodách (TV film)
1995 Runway One (TV film)
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1988 Intrigue (TV film)
Rozhodující úder
1986 Forever Young
1985 Obrana říše

TV seriály

2013 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (6)
2012 Obchodní dům Paradise (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2009 Úlovek (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2008 Midnight Man (TV seriál)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
1996 Rhodes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace