foto

Karl Linnertorp

  • nar. 17.12.1986 (32 let)

Biografie

Karl se narodil roku 1989 a vyrůstal v Limhamnu. Studoval na Stockholmské univerzitě obor herectví. Z filmové tvorby si Karl zahrál např. ve snímcích Čtyři odstíny hnědé (2004, r. Tomas Alfredson), Buss till Italien (2005, r. Daniel Lind Lagerlöf) a Věčné okamžiky Marie Larsonnové (2008, r. Jan Troell).

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2017 Exfrun
2013 Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2012 Johan Falk: Spelets regler
2011 Arne Dahl: Misterioso (TV film)
Šimon a duby
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
2005 Buss till Italien
2004 Čtyři odstíny hnědé

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Nobelova poslední vůle (E01)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace