Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (177)

bourec 

všechny recenze uživatele

Povedená duchařská záležitost ze Španělska.Ty otřepaný klišé tady nejsou tak jasný,poměrně překvapivej konec, ale co mě se nejvíc líbilo byl ten sklep.Podle mě, dostat víc času tam dolů, bylo by to ještě povedenější.Vzhledem k tomu, co už filmů na téma duch bylo natočeno, tak takhle slušně zvládnutej film už bude spíš vzácností.60%. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Zatraceně depresivní a působivá španělská záležitost. V podstatě nemám co vytknout. Kdyby byl film lehce delší, možná ještě víc brutálnější, asi bych šel do plného počtu hvězd. Ale přeci jenom ta tématika je už ohraný koncept a ke konci už mě nic extra nepřekvapilo krom posledních několika minut, kdy tu máme jeden solidní zvrat. Od začátku se to jeví jako klasický horor, jenže poté dojde k úmrtí postavy, u které jsem neočekával že nastane tak brzo. Takže to docela působí depresivně a ponuře. Najde se tu i sem tam nějaká lekačka. Strašidelné to chvílemi trochu je. Krvavé tak akorát. Postavy mě bavily. Děj je sice ohraný, scénář bych ještě víc obohatil, ale jinak to snad nemohlo ani dopadnout lépe. Za mě super záležitost. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Po menší pauze zase přišel ze Španělska slušný horor. Výborný námět i scénář. Příjemná a mrazivá atmosféra, luxusní pointa a dobré herecké obsazení. Bohužel Hernández až nepochopitelně selhává ve strašení, lekačkách a dusnější atmosféra se mu taky nedaří i když občas jí vykouzlit dokáže. Ale když máte výtečné herce, perfektní pointu, příšeru a děsivý obří dům, musíte kurva vykouzlit horor, u kterého bude divák srát strachy, ale Voces baví hlavně příběhem a to by neměl být hlavní motor hororu, tím by měl být strach a tady se dostavuje míň, než by měl. Točit to Wan, zeseru se strachy. Slušné, ale mohlo to být o pořádný kus děsivější. Ana Fernández topovka. 60%. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Voces jsem dlouho odsouval, očekával jsem klasickou duchařinu a dítě na plakátu, mě taky moc nepřesvědčilo o tom, že bych tenhle Horor musel hned vidět. No a ve finále, musím uznat, že je to hodně dobré. Už úvodní scéna autonehody, byla parádní a bylo jasný, že tohle bude peprnější podívaná. Líbilo se mi, že si smrt nebrala žádný servítky a hned ze začátku odpadla víceméně hlavní postava. Sice strašení na mě úplně všude nefungovalo, no některé scény byly ale hezky děsivé a nechyběla tu ani krev. Finální zvrat byl šílený, kdy mi naskočila husí kůže. Jo, tohle se povedlo, Horor určitě pro zaběhlejší diváky v žánru. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Koľko sme už videli filmov, hororov o strašidelnom dome? Španieli to vždy vedeli, ale tu sa nijako zvlášť nepretrhli. V podstate úplne priemerný hororík, v ktorom sú slušné herecké výkony, ani príbeh nie je najhorší, ale réžia je mdlá, občas nudná a ľakačky veľmi nefungujú. Občas pár nelogických vecí, ktoré mi vadia napr. ktorý rodič nechá strachom posraté dieťa v izbe samé? Ako stavbár som neprekusol, že dieru pod schodišťom, z ktorej vyletujú muchy náš "reštaurátor" iba vystriekal sprejom na hmyz...To ho nezaujíma príčina? Čo je za tou stenou? Odkiaľ sa tam berú muchy? To chce vážne predať po zrekonštruovaní tento dom aj z tou smradľavou dierou plnou múch?? Záver v pivnici mal byť vrcholom filmu a hrôzy, ale nijako ma to nedvíhalo zo se, takže u mňa iba slabý priemer. 50%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama