foto

Aake Kalliala

  • nar. 5.10.1950 (67 let)
    Heinola, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hrdinové
Rendel
2016 Salametsästäjä
Toisenlainen
2014 Kummeli V
2013 Kaappari
Přijede prezident!
2012 Cesta na sever
Jussi Vares: Město vrahů
Musta Joulu
2011 Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
Kotirauha
Tarkastaja
2009 Havukka-ahon ajattelija
Ralliraita 1
2008 My tři králové
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Kummelin jackpot
Riisuttu mies
2004 Juoksuhaudantie
Korkeasaaren kotibileet
2002 Rumble
2001 Emmauksen tiellä
1997 Konsertto Mallorcalla (TV film)
Kummeli kultakuume
Lahja (TV film)
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1994 Anita
Kaikki pelissä
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1992 Kim byl Joe Luis?
Pilkkuja ja pikkuhousuja
Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1990 Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
1989 Kolme yötä (TV film)
Špinavé ruce (TV film)
1988 "Onks' Viljoo näkyny?"
Makkarakalakeittoa, sano Tympee Huttunen
1987 Hamlet podniká
Hentomielinen mies (TV film)
Jäähyväiset presidentille
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Huomenna
Liian iso keikka
1985 Hei kliffaa hei!
Yespoks! (divadelní záznam)
1984 Korkki ja Lipponen (TV film)
Lentävät luupäät
Tietoisku: Sika (TV film)
1983 Jeesuksen pojat (TV film)
Koomikko
Viikonloppuna vapaata (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Pölhölä
1979 Hääyö myytävänä (TV film)

TV seriály

2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Rata II (S02E09)
Rata (S02E08)
Siskokset (S02E07)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Me Tarzan You Jane (S02E04)
další epizody (4)
2002 Jurismia! (TV seriál)
1999 Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)
Äkkiä Anttolassa (TV seriál)
1997 Valhetta ja rakkautta (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1995 Herkku & Partanen (TV seriál)
Huijarinainen (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
Peltiheikit (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Tabu (TV seriál)
1982 Hämähäkki (TV seriál)

Dokumentární

2016 Arman Pohjantähden alla (TV seriál)
2009 Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
2007 Viihteen 50 (TV seriál)

TV pořady

2016 Grillit huurussa (TV pořad)
2014 Ravintola X (TV pořad)
2012 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2011 Tie vie (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1995 Uimakoulu (TV pořad)
1993 Tsa tsa tsaa (TV pořad)
1992 Manitbois (TV pořad)
1989 Pulttibois (TV pořad)
1987 Hymyhuulet (TV pořad)
1984 ÄWPK - Älywapaa palokunta (TV pořad)
1981 Valehtelijoiden klubi (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari

TV seriály

1999 Äkkiä Anttolassa (TV seriál)

TV pořady

1993 Tsa tsa tsaa (TV pořad)
1992 Manitbois (TV pořad)
1989 Pulttibois (TV pořad)
1987 Hymyhuulet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace