foto

Annamaija Tuokko

  • nar. 14.3.1981 (39 let)
    Viiala, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mestari Cheng
2018 Puluboin ja Ponin leffa
2017 Kuudes kerta
Yösyöttö
2016 Kaikki hyvin, Pekka
2015 Elämältä kaiken sain
Třídní sraz po finsku
2014 Kummeli V
2013 Ti praví
2011 Tarkastaja
2009 Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2005 Eläville ja kuolleille
Slib

TV seriály

2020 Pirjo (TV seriál)
Ikimuistoinen teatteriesitys (S03E10)
Onnela (TV seriál)
Tupaantuliaisjuhlat (S03E10)
Aallon pesula (S03E09)
Saksalaista verta (S03E08)
další epizody (6)
2019 Onnela (TV seriál)
Mainos (S03E04)
Keittiöongelmia (S03E03)
Päiväkotipaikka (S03E02)
další epizody (4)
Sorjonen (TV seriál)
Poikia ja rakastajia 3/3 (S03E06)
Poikia ja rakastajia 1/3 (S03E04)
2018 Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
další epizody (10)
2017 Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
2016 Ihon alla (TV seriál)
Koukussa (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Koukussa (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (7)
2009 Jälkilämpö (TV seriál)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2000 Siperian Nero! (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Jussi Gaala 2020 (TV pořad) - mod.
2019 Vappu ja Marja Live (TV pořad)
2017 Bumtsibum (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
Saturday Night Live Suomi (TV pořad)
2014 Myllyrinne Company (TV pořad)
Posse (TV pořad)
Vino Show (TV pořad)
2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky