foto

Jennifer Billingsley

  • nar. 14.5.1942 (76 let)
    Honolulu, Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Hollywood Man
1974 Thirsty Dead, The
1973 Na straně zákona
1972 Brute Corps
1971 Welcome Home, Soldier Boys
1970 C.C. and Company
1965 The Spy with My Face
1964 Dáma v kleci
Young Lovers, The
1962 Ten Girls Ago (TV film)

TV seriály

1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Rounders, The (TV seriál)
1965 O.K. Crackerby! (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace