foto

Ray McDonald

  • nar. 27.6.1920
    New York City, New York, USA
  • zem. 20.2.1959 (38 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 All Ashore
1951 Inside Straight
Věc
1949 Flame of Youth
Shamrock Hill
There's a Girl in My Heart
1948 Whiplash
1947 Good News
1946 Till the Clouds Roll by
1943 Presenting Lily Mars
1942 Born to Sing
1941 Babes on Broadway
Down in San Diego
Life Begins for Andy Hardy

TV seriály

1955 The Mickey Mouse Club (TV seriál)
1954 Stage Show (TV seriál)
The Spike Jones Show (TV seriál)
1953 Private Secretary (TV seriál)

Dokumentární

1994 To je zábava
1985 That's Dancing!

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1966 The Milton Berle Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace