foto

Bernadette Heerwagen

  • nar. 22.6.1977 (43 let)
    Bonn, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Annie - kopfüber ins Leben (TV film)
Das Gesetz sind wir (TV film)
2019 Die verschwundene Familie (TV film)
In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
2018 Der Mordanschlag (TV film)
Fünf Freunde und das Tal der Dinosaurier
2015 Der Bankraub (TV film)
Gruber geht
2014 Die Flut ist pünktlich (TV film)
2013 Sám mezi všemi (TV film)
Tod an der Ostsee (TV film)
2012 Abseitsfalle
Auslandseinsatz (TV film)
Mittlere Reife (TV film)
München 72 - Das Attentat (TV film)
Schilf
Zum Kuckuck mit der Liebe (TV film)
2011 Bauernopfer (TV film)
Die Braut im Schnee (TV film)
Záhada Severního moře (TV film)
2010 Die kommenden Tage
2009 Durch diese Nacht (TV film)
Hinter blinden Fenstern (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
2008 Baching (TV film)
Daniel Käfer - Die Schattenuhr (TV film)
Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
2007 An die Grenze (TV film)
Der Tod meiner Schwester (TV film)
Listopadový muž (TV film)
2006 Bez důkazu: Pomsta
Die Hochzeit meines Vaters (TV film)
Dvojí nepřítel
Jsem ta druhá
2005 Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV film)
Margarete Steiff (TV film)
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
2003 Das Schönste Geschenk meines Lebens (TV film)
2002 Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Na to se neumírá (TV film)
2001 Eine öffentliche Affäre (TV film)
Hanna - Wo bist Du? (TV film)
Schutzengel gesucht (TV film)
Zůstaneme spolu (TV film)
2000 Die Nacht der Engel (TV film)
DoppelPack
Zärtliche Sterne (TV film)
1999 Liebe und weitere Katastrophen (TV film)
Schandfleck, Der (TV film)
1998 Die heilige Hure (TV film)
1997 Die Aubergers - Alles anders, als man denkt (TV film)
Mafia, Pizza, Razzia
Nana (TV film)
Věčná píseň (TV film)
1992 Neue, Der

TV seriály

2020 München Mord (TV seriál)
Ausnahmezustand (E11)
2019 München Mord (TV seriál)
Die Unterirdischen (E09)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Štvanice (E08)
2018 München Mord (TV seriál)
Die ganze Stadt ein Depp (E07)
2017 München Mord (TV seriál)
Auf der Straße, nachts, allein (E06)
Einer der's geschafft hat (E05)
2016 München Mord (TV seriál)
Wo bist du, Feigling? (E04)
Kein Mensch, kein Problem (E03)
2015 Stralsund (TV seriál)
Es ist nie vorbei (E07)
2014 München Mord (TV seriál)
Die Hölle bin ich (E02)
Wir sind die Neuen (E01)
Wilsberg (TV seriál)
Nackt im Netz (E41)
2012 Místo činu (TV seriál)
Tödliche Häppchen (S01E822)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2006 Místo činu (TV seriál)
Psáno krví (S01E634)
2005 Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
Místo činu (TV seriál)
Wo ist Max Gravert? (S01E595)
2003 Místo činu (TV seriál)
Slunce a bouře (S01E545)
2001 Místo činu (TV seriál)
Ludwigshafen - Dobří přátelé (S01E470)
1997 Aubergers, Die (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
In eigener Sache (E05)

Dokumentární

2000 Wir sind da! Juden in Deutschland nach 1945 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky