foto

Matti Aulos

  • nar. 21.2.1909
    Joutsa, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 4.7.1970 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Hyviä ihmisiä (TV film)
1965 Teatterituokio: Ruukku (TV film)
1963 Lavean tien laki (TV film)
1962 Nimetön tähti (TV film)
Taape tähtenä
Tähdet kertovat, komisario Palmu
1960 Iloinen Linnanmäki
1959 Kovaa peliä Pohjolassa
Lasisydän
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Punainen viiva
Taas tapaamme Suomisen perheen
1958 Kahden ladun poikki
Murheenkryynin poika
1957 1918
Kaksi miestä (TV film)
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
Pikku Ilona ja hänen karitsansa
Syntipukki
1956 Muuan sulhasmies
Riihalan valtias
Tyttö tuli taloon
1955 Helunan häämatka
Kaunis Kaarina
Kiinni on ja pysyy
Lähellä syntiä - vyp.
Neiti talonmies
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
Säkkijärven polkka
Tähtisilmä
1954 Hei, rillumarei!
Herrojen Eeva
Kun on tunteet - vyp.
Laivan kannella
Leena
Onnelliset
Putkinotko
Rakastin sinua, Hilde
1953 Hilja, maitotyttö
Jälkeen syntiinlankeemuksen
Lentävä kalakukko
Maailman kaunein tyttö
Rantasalmen sulttaani
Saariston tyttö
Se alkoi sateessa
Siltalan pehtoori
Varsovan laulu
1952 Hän tuli ikkunasta
Kulkurin tyttö
Lännen lokarin veli
Mitäs me taiteilijat
Muhoksen Mimmi
Niskavuoren Heta
Rengasmatka eli Peräkylän pikajuna
Rikollinen nainen
Salakuljettajan laulu
Suomalaistyttöjä Tukholmassa
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
1951 Kuisma ja Helinä
Sadan miekan mies
1950 Amor hoi!
Hallin Janne
Katarina kaunis leski
Maija löytää sävelen
Ratavartijan kaunis Inkeri
Tanssi yli hautojen
Tapahtui kaukana
1949 Aaltoska orkaniseeraa
Keittiökavaljeerit
Professori Masa
Rosvo Roope
1948 "Sankari kuin sankari"
Läpi usvan
Neljästoista vieras
Ruusu ja kulkuri
Soita minulle, Helena!
1947 Hedelmätön puu
Intohimon vallassa
Kultamitalivaimo
Pikajuna pohjoiseen
Pikku-Matti maailmalla
Pimeänpirtin hävitys
1946 "Minä elän"
Kirkastuva sävel
Kultainen kynttilänjalka
Loviisa, Niskavuoren nuori emäntä
Nuoruus sumussa
Synnin jäljet
1945 En ole kreivitär
Matkalla seikkailuun
Nokea ja kultaa
Rakkautensa uhri
Suomisen Olli yllättää
Vain sinulle
Valkoisen neilikan velho
1943 Salainen ase
1941 Antreas ja syntinen Jolanda
Jos oisi valtaa...
Poretta eli Keisarin uudet pisteet
Ryhmy ja Romppainen
Tulákův valčík
1940 Jumalan myrsky
Runon kuningas ja muuttolintu
Yövartija vain...
1939 Aktivistit
Halveksittu
Helmikuun manifesti
Herrat ovat herkkäuskoisia
Hätävara
Takki ja liivit pois!
1938 Jääkärin morsian
Niskavuoren naiset
Nummisuutarit
Rykmentin murheenkryyni
Tulitikkuja lainaamassa
1937 Ja alla oli tulinen järvi
Koskenlaskijan morsian
Kuriton sukupolvi
1936 Vaimoke
1935 Kaikki rakastavat

TV seriály

1966 Susikoski (TV seriál)

Dokumentární

1957 Kodin värit
1955 Kauneuden juhlat 1955 II - vyp.
Miss Eurooppaa metsästämässä
1954 Ryyppy
1952 Terveisiä Hämeenlinnasta
1949 Tiet auki lipuillemme

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace