foto

Kauko Kokkonen

  • nar. 31.3.1916
    Nurmijärvi, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 7.10.1992 (76 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Pilkkuja ja pikkuhousuja
1986 Skorpionin tanssi
1985 Uuno Epsanjassa
1984 Kiihtyy, kiihtyy (TV film)
1980 Tup-akka-lakko
1977 Kiviset aidat (TV film)
1975 Oy Mahdollisuus Ab (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
1973 Silta kaukaiseen yöhön (TV film)
1971 Kahdeksas veljes
1970 Teatterituokio: Muuttajat (TV film)
1969 Leikkikalugangsteri
Paluu (TV film)
1968 Täällä Pohjantähden alla
1967 Teatterituokio: Laatukuva kesämökiltä (TV film)
1966 Hyviä ihmisiä (TV film)
Millipilleri
1965 Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1964 Ei koskaan pilanpäin (TV film)
Harha-askel
Juokse kuin varas
1963 Jengi
Lavean tien laki (TV film)
Sissit
Turkasen tenava!
Villin Pohjolan kulta
Villin Pohjolan salattu laakso
1962 Juurakon Hulda (TV film)
Tähdet kertovat, komisario Palmu
Älä nuolase...
1961 Amerikan setä
Kaasua, komisario Palmu!
Oksat pois..!
Tyttö ja hattu
Varjot (TV film)
Voi veljet, mikä päivä!
1960 Autotytöt
Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kankkulan kaivolla
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kohtalo tekee siirron
Kovaa peliä Pohjolassa
Lasisydän
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
Punainen viiva
Sampo
1958 Pekka ja Pätkä Suezilla
Pieni luutatyttö
Už nikdy nebude zítra
1957 1918
Kaksi miestä (TV film)
Syntipukki
1955 Kiinni on ja pysyy
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa
Pekka ja Pätkä puistotäteinä
Rakkaus kahleissa
1954 Hei, rillumarei!
Herrojen Eeva
Olemme kaikki syyllisiä
1953 2 hauskaa vekkulia
Lentävä kalakukko
Pekka Puupää
Se alkoi sateessa
Varsovan laulu
1952 Helmeilevä hymy - vyp.
Hän tuli ikkunasta
Komppanian neropatit
Lännen lokarin veli
Radio tulee hulluksi
Rengasmatka eli Peräkylän pikajuna
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
1951 Radio tekee murron
1948 Hormoonit valloillaan
Laulava sydän
Läpi usvan
Palkkapäivä
1946 "Minä elän"
Nuoruus sumussa
1945 Kohtalo johtaa meitä
Ristikon varjossa
1940 Melodie mládí
Runon kuningas ja muuttolintu
Tottisalmen perillinen
1939 Aktivistit
Avoveteen
Eteenpäin - elämään
Helmikuun manifesti
Hätävara
Punahousut
1938 Jääkärin morsian
1937 Děvče z venkova
Ja alla oli tulinen järvi
1936 Mieheke

TV seriály

1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1969 Lyyli ja aikamiespoikansa Anselmi (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
Me Tammelat (TV seriál)

Dokumentární

1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1958 Vastamäkeen
1953 3:s ulottuvaisuus esiin
Oman kodin omistajaksi
1952 Vastuu

Host

TV pořady

1966 Me krokotiilit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky