foto

Anna Slezáková-Miková

  • nar. 3.6.1955 (65 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kuličky
2002 Radhošť
1998 Otevřená krajina svobodného muže (studentský film)
1987 Hrající deštník (TV film)
1986 Útěk do jara

TV seriály

2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)
1994 Medvědi nic nevědí (TV seriál)
Profesionálové (E04)

Divadelní záznam

2011 Harold a Maude (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky