foto

Anna Slezáková-Miková

  • nar. 3.6.1955 (62 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2008 Kuličky
2002 Radhošť
1998 Otevřená krajina svobodného muže (studentský film)
1987 Hrající deštník (TV film)
1986 Útěk do jara

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Lázeňské intermezzo (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace