foto

Teddy Bilis

  • nar. 13.5.1913
    Paříž, Francie
  • zem. 30.4.1998 (84 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Chez ma tante (TV film)
1994 Chêques en boîte (TV film)
1993 Regarde-moi quand je te quitte (TV film)
1992 Tout ou presque (TV film)
1985 Année terrible, L' (TV film)
1984 Pevnost Saganne
1983 Rock 'n Torah
Voleur de feuilles, Le
1980 Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Neveu de Rameau, Le (TV film)
Tout dépend des filles...
1978 La Belle emmerdeuse
1977 Point de mire, Le
1976 Folle de Chaillot, La (TV film)
1974 Air Atlantic 725 (TV film)
La confession d'un enfant du siècle (TV film)
Madame Baptiste (TV film)
Tribunal de l'impossible: Le baquet de Frédéric-Antoine Mesmer, Le (TV film)
Un train peut en cacher un autre
1973 Mlčenlivý
Na!
Poof (TV film)
1972 Albert Einstein (TV film)
Tragédie de Vérone, La (TV film)
1971 L'exécution du Duc de Guise (TV film)
Malade imaginaire, Le (TV film)
1970 Fauteuil hanté, Le (TV film)
La nuit se lève (TV film)
Le Cinéma de papa
1968 Cvokové
1967 La marseillaise de Rude (TV film)
Par mesure de silence (TV film)
1965 Gaspard des montagnes (TV film)
Pas question le samedi
Théâtre de la jeunesse: Sans famille, Le (TV film)
1964 La caméra explore le temps: Mata Hari (TV film)
1963 Caméra explore le temps: Le procès de Charles 1er, La (TV film)
La caméra explore le temps: L'affaire Calas (TV film)
La caméra explore le temps: La vérité sur l'affaire du courrier de Lyon (TV film)
Meč a váhy
1962 Caméra explore le temps: L'affaire du collier de la reine, La (TV film)
Culottes rouges, Les
La caméra explore le temps: Crime sous Louis-Philippe (TV film)
La caméra explore le temps: Un meurtre sous Louis-Philippe (TV film)
Mal court, Le (TV film)
Théâtre de la jeunesse: Un pari de milliardaire, Le (TV film)
1961 21 rue Blanche à Paris
La caméra explore le temps: Les templiers (TV film)
La petite Dorrit (TV film)
Le massacre des innocents (TV film)
Radosti velkoměsta
1960 Fortunat
1959 Zákon
Závěť doktora Cordeliera
1958 Monsieur de Saint-Germain (TV film)
1957 Caméra explore le temps: Marie Walewska, La (TV film)
Ten, který musí zemřít
Šeříková brána
1955 Rvačka mezi muži
1951 Pas de pitié pour les femmes
1950 Gunman in the Streets
1949 Maya

TV seriály

1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1984 Âge vermeil, L' (TV seriál)
1978 Preuves à l'appui (TV seriál)
Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1975 Erreurs judiciaires (TV seriál)
Marie-Antoinette (TV seriál)
Rosenbergovi nesmějí zemřít (TV seriál)
1973 Un homme, une ville (TV seriál)
1972 Les Rois maudits (TV seriál)
1971 Paní z Monsoreau (TV seriál)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1967 Vidocq (TV seriál)
1964 Beaux yeux d'Agatha, Les (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky