foto

Lucie Konečná

  • nar. 11.9.1969 (48 let)
    Liberec, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Rodinka
2007 Kolotoč (TV film)
2004 Ruth to vidí jinak (TV film)
2003 Nekonečná neděle (TV film)
1998 Tunel (studentský film)
1997 Svatební cesta (studentský film)

TV seriály

2017 Přístav (TV seriál)
Noc se spisovatelkou (S04E16)
Doba trpaslíků (S04E13)
Mojito v trenýrkách (S04E10)
další epizody (6)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Tři bratři (S03E13)
Potřebuju lodivoda (S03E10)
další epizody (14)
2015 Přístav (TV seriál)
Kýč z lásky (S01E31)
Dost bylo švestek (S01E27)
Tisíc SMS (S01E24)
další epizody (12)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Toužím (S01E10)
Mořský vánek (S01E08)
Svatební košile (S01E06)
další epizody (6)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (10)
Obchoďák (TV seriál)
Nanečisto (E16)
Zločin a trest (E13)
Havaj (E12)
další epizody (7)
2010 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Průvan v hlavě (S06E30)
Visí to ve vzduchu (S06E16)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno přebolí (S03E37)
Končím (S03E36)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Přijeď, čekám, miluji tě (S03E34)
Mezi námi třemi (S03E31)
Jako špiónka (S03E30)
další epizody (64)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ordinace v zoologické zahradě (S02E34)
Zítra bude peklo (S02E33)
Texasky z Texasu (S02E32)
další epizody (84)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nech mě žít (S01E34)
Vstupenka do ráje (S01E33)
Láska je závislost (S01E32)
další epizody (25)

TV pořady

1999 Noc s Andělem (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Druhý pokus (S03E33)

TV pořady

2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace