Reklama

Reklama

Noc s Andělem

(pořad)
Talk-show / Hudební
Česko, 1999, 90 min

Scénář:

Lucie Konečná

Účinkují:

Pavel Anděl, Jan Kratochvíl, Kryštof Michal, Tonya Graves, Jiří Grygar, Bořivoj Navrátil, Ester Kočičková, Martin Dejdar, Břetislav Pojar, Ester Geislerová, Juraj Jakubisko, David Kraus (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Unikátní noční přímé přenosy na ČT2 ze soboty na neděli od cca 23:00 do 07:00 hod. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

..tak rád by som tento program pozeral, to by ho ale nemohol uvádzať jeden z (mne) najnesympatickejších moderátorov v Českých luhoch a hájoch..moje nesympatie vychádzajú z jeho: neustále sa opakujúcich slov, fráz, úšklebkov, nepochopiteľného smiechu, ktorý má často zakryť andělskú neschopnosť vynájsť sa v danej situácii..tak rád by som tento program pozeral.. kvoli hosťom a formátu..ale nie, nejde to, dnes som to opäť prepol a vydržal 5 minút.. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Zvláště počátkem milénia skvělý hudebně-zpovídací komponovaný pořad, který byl determinován především výběrem hostů - Pavel Anděl si zval skutečné kulturní a intelektuální elity Česka. Postupem času se ale jeho kvalita rozmělnila tím, jak se okruh pozvaných osobností rozšiřoval. Kdysi jsem sledoval i klipovou část, která mne ale poslední dobou přestala zajímat úplně, jelikož hudební obsah se změnil rovněž příklonem k hudebním žánrům, které nabízí jakákoliv hudební komerční televize. Exkluzivita pořadu se postupem času bohužel vytratila... ()

Reklama

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

V době svého vzniku pozitivní zjevení na našich obrazovkách. Vysoká kvalita hostů a hudební produkce, která často pokrývala zajímavé žánry a interprety, kteří jinak neměli šanci se na obrazovku dostat. Na poněkud svérázný způsob moderování Pavla Anděla pohybující se na hraně nepříjemné familiérnosti a občas s nějakou vysloveně stupidní otázkou jsem si postupem času zvyknul a za výběr hostů a kvalitu hudební produkce jsem si ho i oblíbil. Bohužel je asi velice těžké udržet vysokou kvalitu dlouhodobě a ta začala postupně klesat. V hudební produkci čím dále větší příklon k mainsteamu. Nicméně občas i nadále zajímavé. Píši své hodnocení po shlédnutí posledního dílu a musím říci, že mě zrušení pořadu opravdu mrzí, představoval určitou sice kolísající, ale stále slušnou kvalitu a ČT tak dále směřuje k totální šedi, nezajímavosti, nekontroverznosti postupně až ke konečné zbytečnosti. ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Přestával jsem se dívat v momentě, kdy se hosté během přenosu ožrali, mleli nesmysly a Anděl byl úplně bezradný, nevědouce, co si s nimi počít. Ne, že bych neměl ožírání se a mletí nesmyslů rád, ale dělám to rád v hospodě a nemám to rád, když se na to střízlivý dívám v TV. Nicméně v andělově pořadu Noční hudba se pouští velice kvalitní okrajové klipy, které ovšem se samotnou talk-show nemají nic společného. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

V rámci hudebních pořadů naší produkce jednoznačně špička, která už nebyla nikdy překonaná, přestože samotná ČT měla snahu ho nahradit nějakou odpornou zrůdností. Ta byla tak "kvalitní", že asi po 6 měsích skončila. Každopádně pořad tohoto andělovskýho typu u nás neskutečně chybí, aspoň něco těm lidem přinášelo kvalitní hudbu a ne žádnej příšernej mainstream. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Ani jednou nepřikročila ČT k programové změně, každý díl se dokonce odehrál v jiném prostředí (a také v exteriérech). (cariada)
  • První vydání Noci s Andělem jsme mohli zhlédnout 1.září 1999 a jeho hosty byli Richard Miller, Petr Hapka a Bára Štěpánová. (cariada)
  • Pořad navštívilo celkem 2 500 hostů. (cariada)

Reklama

Reklama