Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

cachanell 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem vícekrát psala - pokračování po xletech nemám ráda. Toto je důkaz - absolutně nezdařilé. Jednoduché, hloupoučké, snažící se sice navázat na původní atmosféru seriálu, ale bohužel, pouze se snaží. Mám pocit, že se tomuto filmu nepodařilo nic. Řada skvělých českých herců nezachránila jednoduchý nicneříkající "děj" a nijaký humor. ()

trigan odpad!

všechny recenze uživatele

Product placement nejhrubšího zrna a nejbrutálnějšího provedení. Generální partner dostal 20 minut, hlavní partneři po 10 minut a druhou polovinu času tvoří scénky tuto reklamu nesmyslně a krkolomně propojující. Je k pláči vidět kvalitní herce v hodinu a půl trvající reklamě. Čtyři úsměv vyluzující hlášky to nezachránily. Omlouvám se tímto "Takové normální rodince" s Mádlem, u které jsem si myslel, že nejde udělat horší film na základě starého seriálu. Jde to a tento film je toho smutným důkazem. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jste normální jezinky !!" - "Ty byly tři !!" - "Ale né, to si pleteš se sudičkama !!" ;) Tady si toho spletlo víc daleko více lidí !! Třeba profesi, že pane Náhlovský ?? Radši si utrhni tu metrákovou Konvalinku a tradá směr TV Barrandov, tam vám to bude moc slušet s těma ostatníma estrádníma mumiema.. Seriál jako takový stál celkem za hovno, nebudeme si nic nalhávat, nicméně tohle střihové zvěrstvo v kůži pseudofilmové se ničím omluvit nedá !! Už jsme si zvykli, že v našich končinách si převážně komerční televizní hráči z úspěšných, alespoň u konzumního většinového diváka, filmů sem tam udělají velmi invenčně pomocí nůžek seriály, jako příklad uvedu například Bastardy, Princeznu ze mlejna či Z Pekla štěstí, ale vzít seriál, sestříhat z něj film a jako vrchol idiocie a drzosti ho ještě vypustit do kin, to už musí bejt člověk opravdu hodně velký prase.. Představte si hodinu a půl dlouhý trailer, stejně pořád nebudete tušit, jak nesmírně trapná tahle Rodinka je.. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Hloupé tlachání bez humoru. Taková normální rodinka Fan Vavřincové byla ukázkou toho, že i sitkom se dá udělat vtipně a inteligentně. Toto pokračování je ukázkou toho, že bez invence nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, ani když máš k dispozici všechny žijící pamětníky. Špatné. Dušan Klein natočil asi pět filmů, které za něco stály (první tři díly Básníků + Dobří holubi se vracejí a Vážení přátelé, ano), a jeden zajímavý seriál (Hříchy pro pátera Knoxe). Zbytek jeho tvorby nestojí za moc. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem nikdy neviděl, a tak to i zůstane. Ačkoliv, srovnávat Poláška (proč jenom vypadá jako Hemala?), Vondráčočkovou, Vlasákovou či Konvalinkovou s herci formátu Cupáka, Řehoře či Medřické, to fakt nejde. A jaký je nový film? Ohavně patetický, nesnesitelný, zbytečný. Dokonce i Hanzlíkovy pózy jsou daleko víc trapné než vtipné. Jediný, na koho se dá koukat, je Forman. Náhlovského vyhnat na mráz, a zamknout. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama