foto

Élodie Navarre

  • nar. 21.1.1979 (41 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Meurtres en Cornouailles (TV film)
2017 Mystère Place Vendôme (TV film)
2016 Paříž počká
2013 Perlivý kyanid (TV film)
Shanghaï Blues, nouveau monde (TV film)
2011 Dobrodružství Philiberta, kapitána paniců
Umění milovat
2010 Les Châtaigniers du Désert (TV film)
2009 L'école du pouvoir (TV film)
No pasaran
Une affaire d'Etat
2008 Drôle de Noël! (TV film)
Love Is Dead
2007 Acteur
Pozvánka k tanci
Rozhovory s mým zahradníkem
2006 Jean de La Fontaine
Lettres de la mer rouge (TV film)
Poussière d'amour (TV film)
Škola pro všechny
2005 Avant qu'il ne soit trop tard
Kavalkáda
Krtek
2004 Grande école
L'insaisissable (TV film)
Pierre et Jean (TV film)
2003 Gomez a Tavaréz
Un amour en kit (TV film)
Vadí nevadí
2002 Má mě rád, nemá mě rád
2001 Apprentissage de la ville, L' (TV film)
Fatou la Malienne (TV film)
2000 Místa zločinu
1999 La Route à l'envers (TV film)
Mes amis
Occasionnelle, L' (TV film)
1997 Clara et son juge (TV film)
Le Garçon d'orage (TV film)
Tangier Cop
Venin mortel
1996 Cesta k lásce

TV seriály

2018 Kepler(s) (TV seriál)
Au pays qui te ressemble (E06)
Au bord de l'abîme (E05)
Sous le projecteur (E04)
další epizody (6)
2017 La Mante (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (5)
2015 Le Bureau des Légendes (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2009 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
2007 Reportéři (TV seriál)
2006 Sable noir (TV seriál)
1999 Avocats & associés (TV seriál)
L'Affaire Cindy (S02E06)
1998 Marmottes, Les (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
Ma plus belle émotion de tournage (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky