foto

Charles Busch

  • nar. 23.8.1954 (64 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Very Serious Person, A
2003 Die, Mommie, Die!
2000 Opravdu děsná plážová party
1997 Trouble on the Corner
1994 Může to potkat i vás
1993 Addamsova rodina 2

TV seriály

2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
Chapter Five: Dressed to Kill (S01E05)
2002 Frasier (TV seriál)
Nepřítel před branami (S10E02)
2000 Oz (TV seriál)
A Word to the Wise (S04E06)
Gray Matter (S04E05)
Works of Mercy (S04E04)
další epizody (6)
1999 Oz (TV seriál)
Secret Identities (S03E07)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2005 Garbo
2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)
1997 Dragtime
1992 In the Life (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace