Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

Nach 

všechny recenze uživatele

Už ne tak kvalitní, přesto důstojné pokračování, které nedělá ostudu prvního filmu. Pasáže typu skautský tábor patří k mým nezapomenutelným momentům, stejně jako postava Černé vdovy, která ne a ne zabít jednoho z Addamsonů. Bohužel, tyto dějové linky způsobily, že jiný zajímavý charakter zde více zapadl. A to ústřední postava samotného Gomeze. Škoda, že její herecký představitel Raul Julia o rok později zemřel. 70% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Friday, 13/08/1993, „Ahoj Wednesday ! Pamatuješ, jak jsem Ti v dopise po prvním díle vaší Addamsovy rodiny prozradil, že Tě v druhém díle zlí rodiče šoupnou na tábor...? Vidíš, měl jsem pravdu. Ale viděl jsem, že sis to náramně užila, stejně jako v jedničce. Už věříš, že díky mé chorobě ( kinofilii ) vím, co Tě v budoucnosti čeká? Těšíš se, až se ocitneš polonahá V řetězech, jak jsem Ti psal minule ? A chtěla bys znát i jiné roztomilé zvrácenosti, které pro Tebe svět filmu připravuje ? Nebojíš se duchů? Hloupá otázka, viď :-) Tuhle mi Casper říkal, že už se na Tebe moc těší. Tedy ne na onom světě, zatím na tomhle... Ale pak ti uteče Ta zatracená kočka... To bude fakt hrozný... Ta role v tom remaku. No co, nikomu se nemusí povést všechno. O pár let dříve, než půl filmu proležíš nahá na pitevním stole před Liamem Neesonem (jak už jsem Ti psal minule), zažiješ Ledovou bouři, tentokrát naštěstí přiměřeně oblečená. Tedy až na ten poklopec riflí - „ukážu ti svou, když mi ukážeš svýho“ To víš, to jsou ty nástrahy dospívání :-) A pak už to bude v sexu lítat - Všichni moji muži (vlastně Tvoji muži) by mohli vyprávět! Taky bohužel začneš z mladické nerozvážnosti kouřit a čeká Tě Osudová sázka o 200 cigaret. Ale neprozradím Ti, jestli ji vyhraješ. Co Ti prozradím je, že výlet do místa s nevinným názvem Ospalá díra si určitě užiješ, má milovaná morbidní holčičko... Budou se tam kolem Tebe kutálet lidské hlavy v uspokojivém množství – já jsem napočítal sedmnáct useknutých hlav! Ale prý jich tam bylo ještě víc, říkala vedle „u sousedů“ koza261972... Jo a prosím Tě, Wednesday - jestli si chceš pořádně užít strach a hnus ;-), tak si v roce 1998 zajeď do Las Vegas... Abych se rozloučil nějak optimisticky - jak říkal Tvůj táta mámě Morticii, když ji trápily starosti: „Miláčku, nemuč se! ... To je moje práce...“ S pozdravem Tvůj fanda až za hrob. Pavel “ ___ Kdysi jsem s Christinou Ricci četl rozhovor, že nezávislé filmy jsou sice fajn, ale prd placené, tak doufám, že už si finančně polepšila. Nerad bych, aby má sladce mrtvolná láska musela z hladu jíst krysy, netopýry a pavouky. Rozhodně ne beze mě ... ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Trošku slabší odvar provařené Addamsovic rodiny, který však stále baví a tak u mě stačilo slevit z pěti hvězdiček na čtyři. Myslím, že mi úplně nesedla linie s chůvou aka vražedkyní aka manželkou Festera, trochu komplikované a navíc se jí dostává příliš prostoru na úkor ostatních zábavnějších členů rodiny. Za to dějová linka sourozenců snažících se zabít přírůstek do rodiny a jejich pobyt na táboře, byla geniální pecka! Wednesday mě prostě nikdy nepřestane bavit, jen trochu škoda, že Gomes a Morticia se lehce vytratily. Stále za perfektní strašidelný humor a výborné postavy si tenhle sequel zaslouží pochvalu. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Počítalo se i se třetím pokračováním příběhů Addamsovy rodiny. Už během natáčení druhého dílu měl nicméně Raul Julia (Gomez) zdravotní problémy, které vedly k jeho úmrtí a Anjelica Huston (Morticia) odmítla, aby ho v roli jejího manžela kdokoli nahradil. (Dixieboy)

Reklama

Reklama