foto

Taina Elg

  • nar. 9.3.1930 (89 let)
    Impilahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kummelin jackpot
1996 Dvě tváře lásky
1994 Nepijte vodu (TV film)
1991 Sen lásky
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
1978 Great Wallendas, The (TV film)
1970 Herkules v New Yorku
1966 Juhlat linnassa (TV film)
1961 Baccanti, Le
1959 Mission of Danger - a.z.
The 39 Steps
Watusi
1958 Imitation General
1957 Děvčata
1956 Diane
Gaby
1955 The Prodigal
1946 Naimisiin päiväksi
1944 Sellaisena kuin sinä minut halusit
1941 Suomisen perhe

TV seriály

1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1977 Andros zasahuje (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
One Life to Live (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1958 Northwest Passage (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2003 Starring - Taina Elg (TV film)
1963 Suomalaisia maailman turuilla - Taina Elg

Host

TV pořady

2008 Strada (TV pořad)
1966 Yökyöpelit (TV pořad)
1956 The Steve Allen Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace