foto

Leif Wager

  • nar. 11.2.1922
    Helsinky, Finsko
  • zem. 23.3.2002 (80 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Demokratia. Vitamiinit. Oppositio. (studentský film)
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1997 Minerva
1995 Valkoisia valheita
1994 Tuomas Murasen rikos (TV film)
1993 Kun piru tuli polkupyörällä sepän tölliin ja sepän vaimo sai uuden nenän
1992 En sparv i tranedans
1990 Ystävät, toverit
1987 Myrsky (divadelní záznam)
1986 Den förtrollade vägen (TV film)
1984 Angelas krig
1981 Fänrik Ståls sägner (TV film)
1978 Runoilija ja muusa
1971 Kujanjuoksu
1970 Aliisa (TV film) - a.z.
Päämaja
1968 Fysikerna (TV film)
Vaimoni kummittelee (TV film)
1967 Kärlek utan strumpor (TV film)
1966 Gehenna (TV film)
Luxemburgin kreivi (TV film)
Riddaren av miraklet (TV film)
1965 Doña Diana (TV film)
Eva Maria (TV film)
Fru Carrars gevär (TV film)
Minne av två måndagar (TV film)
1963 Fat amontillado, Ett (TV film)
Karl (TV film)
Lysistrate (TV film)
1962 Blåpappret (TV film)
Daniel Hjort (TV film)
Staden (TV film)
1961 Don Juan (TV film)
Nej (TV film)
Olin nahjuksen vaimo
Toivelauluja
Tähtisumua
1960 En dörr skall vara öppen eller stängd (TV film)
Justus järjestää kaiken
Kaks' tavallista Lahtista
Simon ja Laura (TV film)
1959 Svatební noc
TV-tre, De (TV film)
1958 Sven Tuuva
1955 Kdo je bez viny
Kihlaus
1954 Näkemiin Helena - a.z.
Onnelliset
1953 Kolmiapila
Saariston tyttö
1952 ...ja Helena soittaa
Mitäs me taiteilijat
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
1951 Kesäillan valssi
Rion yö
1950 Tanssi yli hautojen
1949 Vain kaksi tuntia
1948 Haaviston Leeni
Läpi usvan
1947 Pikajuna pohjoiseen
1946 Nuoruus sumussa
Synd
1944 Sylvi
1943 Hevoshuijari
Katariina ja Munkkiniemen kreivi
1942 Puck

TV seriály

2001 Benner & Benner (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1993 Hobitit (TV seriál)
Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
Koettelee vaan ei hylkää (E05)
Uusi alku sodan uhatessa (E04)
další epizody (6)
1987 Vihreän kullan maa (TV seriál)
1984 Vandrande skugga (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
1966 Anatol (TV seriál)
Hanski (TV seriál)

Dokumentární

2008 Helsinki, ikuisesti - a.z.
Tähtien tarina (TV seriál) - a.z.
1997 Made in Filmland (studentský film)
Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1996 Silmän lumo - Helena Kara (TV film)
1995 Lainakengissä Saharan halki
1993 Suomi-Filmin tarina (TV seriál)
1991 Talvisodasta jatkosotaan (TV film)
1988 Aino (TV film)
1986 Laulu
1948 Jussit on jaettu ja juhlittu

Host

TV pořady

2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
1999 Punainen lanka (TV pořad)
1979 Laulunlyömät (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
1968 Var är min stora ludiga nalle? (TV pořad)
1967 Leif Wager & Co (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)
1963 Miss Skandinavia 1963 (TV pořad)
Operettens ABZ (TV pořad)
1961 Taiteilija-avioliittoja (TV pořad)
Witte zwanen, zwarte zwanen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace