foto

Sandor Funtek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Les Affamés
2017 Nico, 1988
2016 Svatba
2014 Jennah
2013 Život Adèle
2009 Mourir d'aimer (TV film)

TV seriály

2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace