Reklama

Reklama

Fúrie Paříže

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mladá žena se touží pomstít za otcovu smrt, a tak se vydá za Fúrií, která umí v pařížském podsvětí udělat pořádek. Ta ji ale místo pomoci zaplete do sítě svých intrik. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trailer byl nabušený akcí, ale ve výsledku tu akce moc není a ikdyž jde o mou oblíbenou látku, tak je to průměrný ve všech ohledech i na Francouze. Máme tu pařížské podsvětí a 6 velkých kriminálních rodin, kde každá rodina se zaměřuje na jiný druh zločinu ( to představení rodin a mytologie kolem nich je super,  ale kdyby celý seriál se zaměřoval pouze na ně. resp každý díl o jiné rodině, tak se vrním blahem, protože by došlo na vloupačky, prostituci, drogy, nájemné vraždy, kapsáře a místo toho tu máme mladou dívku, která touží po pomstě a Furii, která všechny jakože krotí, ale v akci se tu moc nepředvede, takže nothing new. Dějově je to klišé nad klišé, postavy jsou celkem sympatické, hlavní hrdinka to táhne, akce není nejhorší ( občas pěkný fight či krvavá přestřelka, ale přišlo mi tu toho zoufale málo, kor když vše ostatní pořádně nefunguje). Tohle se za mne moc nepovedlo. Čistý průměr, který by jako film obstál lépe, ale jako seriál je to zbytečně dlouhé. 55% ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Francouzi akci umí. Je obvykle dost specifická, ale umí ji a tahle série není výjimkou. Jde sice o někdy překombinovanou mafiánskou pohádku, ale to jí na zábavnosti a spádu neubírá. Trochu se ale obávám toho, že zase někde bude brblat, že je v centru dění žena a jen kvůli tomu bude seriál hodnotit špatně a doplní to ještě nějakým rádoby macho komentářem. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě byl seriál zklamáním a ztrátou času. Trpím, bohužel, jakousi poruchou nebo zlozvykem- když už nějaký seriál načnu, dorazím ho až do konce, přestože mě třeba nebaví. No, a tady to šlo po třetí epizodě celé do kopru, takže jsem si opět uvědomil, proč francouzskou filmovou a seriálovou tvorbu příliš nemusím (čest výjimkám). Předposlední díl mě prakticky přesvědčil o tom, že musí jít o záležitost natočenou na motivy komiksu, protože příběh, postavy a celé pařížské podsvětí vykazovaly jasné známky tohoto žánru. Dějově šlo spíše o chabý počin, logiky se tvůrci po celou dobu evidentně štítili, a tak z toho byla tahle podivnost, do jejíž cílové skupiny zjevně nepatřím. / Poučení: Některá pravidla tě mohou přivést až k předčasnému úmrtí. ()

BaruM 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoc, ale mně to prostě sedlo. Svět kmotrů je vždy opředen tajemnou mlhou, kterou tentokrát rozplétá nebojácná Lyna. A rozhodně se nebudete nudit, akce je na každém kroku. Seriál řadím mezi ty lepší oddechovky, které Vás nutí sledovat díl za dílem, takže pokud potřebujete tip na binge watching, tohle je trefa.  A vzkaz pro Netflix: prosím, potřebují druhou řadu! ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Hodnocení sice není moc vysoké, ale já byl velmi spokojený. Hlavní role je sympatická postava mladé ženy a i když některé scény jsou přitažené za vlasy, dá se na to koukat. Akce tomu nechybí v žádném díle, takže já jsem opravdu spokojený. Jen co nesnáším jsou otevřené konce, píšu to tu vždy a ani teď si to neodpustím. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama