foto

Dror Zahavi

  • nar. 6.2.1959 (61 let)
    Tel Aviv, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Das Geheimnis der Freiheit (TV film)
2019 Crescendo - #Makemusicnotwar
2018 Schattengrund (TV film)
2017 Tatort - Tollwut (TV film)
2016 Familie! (TV film)
Tatort – Der König der Gosse (TV film)
2015 Herbe Mischung (TV film)
Tatort - Kollaps (TV film)
Tatort: Ätzend (TV film)
2014 Alles muss raus - Eine Familie rechnet ab (TV film)
Místo činu: Kolín - Franziska (TV film)
Tatort - Auf ewig Dein (TV film)
2013 Bloch - Das Labyrinth (TV film)
Nebezpečná posedlost (TV film)
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Kehrtwende (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
2010 Der Uranberg (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
Místo činu: Přízrak (TV film)
2008 Víkend v Tel Avivu
2007 Tajemný poklad Tróje (TV film)
2006 Doppelter Einsatz - Ein mörderischer Spaß (TV film)
2005 Doppelter Einsatz - Mord auf dem Stundenplan (TV film)
Vzdušný most (TV film)
2004 Doppelter Einsatz - Die Wahrheit stirbt zuletzt (TV film)
V cizím těle (TV film)
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
Mutter auf der Palme (TV film)
Soused (TV film)
2001 Die Salsaprinzessin (TV film)
Všichni andělé jsou stejní (TV film)
2000 Der Kuß meiner Schwester (TV film)
Zwei Mädels auf Mallorca - Die heißeste Nacht des Jahres (TV film)
1999 Doppelter Einsatz - Die Todfreundin (TV film)
1998 Männer vom K3 - Liebestest, Die (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Der Mörder mit der Maske (TV film)
Doppelter Einsatz - Gebäudeschaden (TV film)
Doppelter Einsatz - Julias Baby (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
1996 Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
1992 Besucher, Der

TV seriály

2002 Bloch (TV seriál)
1998 Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Mezi dvěma kameny (S02E16)
Děti slunce (S02E15)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Crescendo - #Makemusicnotwar
1998 Männer vom K3 - Liebestest, Die (TV film)

TV seriály

1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky