foto

Mia Jexen

  • nar. 9.3.1984 (35 let)
    Hellerup, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Rose in Winter
2017 3 ting
Dokud jsme naživu
Maigret a noc na křižovatce (TV film)
2013 Det andet liv
Duál
2012 Sort kaffe & vinyl
2011 Třídní sraz

TV seriály

2019 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (8)
2018 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (10)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Tělo v lese 2/2 (E02)
Tělo v lese 1/2 (E01)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2000 Jul på Kronborg (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kierkegaard: Gefährliche Gedanken (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace