foto

Alberto Trujillo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tamara y la Catarina
2015 El ocaso de Juan
2012 Halleyova kometa
2011 Přepadení kina
2010 Pantera negra, La
Te extraño
2008 Tierra y pan

TV seriály

2018 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
2013 Hombre tenías que ser (TV seriál)
Señor de los Cielos, El (TV seriál)
2011 Emperatriz (TV seriál)
2010 Solsidan (TV seriál)
2006 Marina (TV seriál)
2005 Plateados, Los (TV seriál)
2004 Gitanas (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Ismael

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky