foto

Darja Ekamasova

  • nar. 20.3.1984 (36 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Advokatas
2019 Give Me Liberty
Koridor života
Lenin. Neodvratnost.
2017 Alina
Grafomanija
2016 Zlaja šutka (TV film)
2015 Ijerej-San. Ispoveď samuraja
S pjati do semi
Strana Oz
Veďma
Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2014 Angely revoljucii
2013 Legenda 17
2012 Nebeské ženy lučních Marijců
Poka noč ně razlučit
The Fourth Dimension
2011 Balada o bombardérovi
Žila-byla odna baba
2010 Vivisektory: Trijedinstvo
2009 Figa.ro
2006 Svobodná volba
2004 Igry motylkov
2002 Spartak i Kalašnikov

TV seriály

2020 Okupace (TV seriál)
September, del 2 (S03E06)
2019 Igra s ogňom (TV seriál)
Okupace (TV seriál)
September, del 1 (S03E05)
Juni (S03E04)
Mai (S03E03)
další epizody (4)
2017 A.L.Ž.I.R. (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
Děmon revoljucii (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Darkroom (S05E10)
Immersion (S05E08)
The Committee on Human Rights (S05E07)
další epizody (4)
2016 Děňgi (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Kuprin. Jama (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Novyj staryj dom (TV seriál)
Tamarka (TV seriál)
2012 A u nas vo dvore... (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Stop-kadr (S01E03)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2008 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Šantaž (S02E04)
2005 Doktor Živago (TV seriál)