foto

Chloe Rose

  • nar. 25.10.1994 (26 let)
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 She Never Died
2018 eHero
2017 Clown Face
Pyewacket
2016 5 filmů o technologii
Ledaže
2015 Hellions
People Hold On
Unearthing
2014 Bang Bang Baby
Guilty at 17 (TV film)
2012 Nepožehnaní

TV seriály

2018 Caught (TV seriál)
Just Trust Me (E03)
Old Wounds (E02)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode Two (S01E02)
Episode One (S01E01)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Náhradnice (S01E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Svědek (S06E07)
2014 Teenagers (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Údolí (S02E03)
Dívka odjinud (TV seriál)
Lovers. Apart. (S04E03)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Thunderstruck, Part Two (S13E40)
Thunderstruck, Part One (S13E39)
Believe, Part Two (S13E38)
další epizody (40)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Návrat domů (S03E06)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
The Time of My Life, Part Two (S12E40)
The Time of My Life, Part One (S12E39)
Zombie, Part Two (S12E38)
další epizody (40)
2011 Střední škola Degrassi (TV seriál)
In the Cold, Cold Night (2/2) (S11E45)
In the Cold, Cold Night (1/2) (S11E44)
Hollaback Girl (2/2) (S11E43)
další epizody (45)