foto

Axel Daeseleire

  • nar. 26.10.1968 (51 let)
    Gent, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gangsta
My
2013 Frits & Franky
2012 Braserie Romantika
2011 Blijf! (TV film)
Groenten uit Balen
2010 Wolf
Zot van A.
2009 SM-rechter
Suske en Wiske: De Texas rakkers
2006 De Hel van Tanger
Windkracht 10: Koksijde Rescue
2005 Indringer, De
2004 De kus
2003 Team Spirit 2
2000 Team Spirit
1999 Shades
1998 Dief!
1996 Alles moet weg
Elixir d'Anvers
1995 She Good Fighter
1993 Ad Fundum

TV seriály

2015 Professor T. (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2013 Connie & Clyde (TV seriál)
2012 Crimi Clowns (TV seriál)
De zonen van Van As (TV seriál)
Wolven (TV seriál)
2010 Dubbelleven (TV seriál)
Goesting (TV seriál)
2009 Jes (TV seriál)
2008 Pohřešovaní (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2004 Aspe (TV seriál)
Wet volgens Milo, De (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 Dennis (TV seriál)
Team spirit - de serie (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Diamant (TV seriál)
Terug naar Oosterdonk (TV seriál)
Windkracht 10 (TV seriál)
1995 Ons geluk (TV seriál)
Thuis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky