foto

Elena Verdugo

  • nar. 20.4.1926
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 30.5.2017 (91 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Suburban Beat (TV film)
1984 The Return of Marcus Welby, M.D. (TV film)
1978 The Boss' Son
1973 The Alpha Caper (TV film)
1969 Angel in My Pocket
The Flim-Flam Man (TV film)
1968 How Sweet It Is!
1965 Day of the Nightmare
1957 Panama Sal
1953 The Marksman
1952 Jet Job
The Pathfinder
Thief of Damascus
1951 Gene Autry and The Mounties
1950 Cyrano z Bergeraku
Snow Dog
The Lost Volcano
1949 The Big Sombrero
The Lost Tribe
The Sky Dragon
Tuna Clipper
1948 El Dorado Pass
Shed No Tears
1947 Song of Scheherazade
1946 Little Giant
Strange Voyage
1945 The Frozen Ghost
1944 Frankensteinův hrad
Rainbow Island
1942 The Moon and Sixpence
To the Shores of Tripoli
1941 Belle Starr
Krev a písek
The Hard-Boiled Canary
1940 Down Argentine Way
1931 Cavalier of the West

TV seriály

1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
1965 Mona McCluskey (TV seriál)
1964 Many Happy Returns (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
The New Phil Silvers Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 The Bob Cummings Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Meet Millie (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)

Dokumentární

2008 Pioneers of Television (TV seriál)
2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.
2004 The One, the Only, the Real Tarzan (TV film)
1999 Nestvůra při měsíci! Nesmrtelný příběh vlčího muže - a.z.
1987 Biography (TV seriál)
1979 The Horror Show - a.z.

TV pořady

1976 Break the Bank (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1971 Celebrity Bowling (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The Movie Game (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
Your First Impression (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 About Faces (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
1956 The Rosemary Clooney Show (TV pořad)
1952 Stars in the Eye (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace