foto

Amanda Blake

  • nar. 20.2.1929
    Buffalo, New York, USA
  • zem. 16.8.1989 (60 let)
    Sacramento, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 B.O.R.N.
Povzbuzení
1987 Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
1974 Betrayal (TV film)
1966 Clown Alley (TV film)
1955 High Society
The Glass Slipper
1954 About Mrs. Leslie
Miss Robin Crusoe
The Adventures of Hajji Baba
Zrodila se hvězda
1953 Lili
Sabre Jet
1952 Cattle Town
Scarlet Angel
1951 China Corsair
Criminal Lawyer
Never Trust a Gambler
Smuggler's Gold
Sunny Side of the Street
The Family Secret
1950 Counterspy Meets Scotland Yard
Duchess of Idaho
Stars in My Crown

TV seriály

1989 Dragnet (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 The Quest (TV seriál)
1958 Steve Canyon (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
Wildest West Show of the Stars, The (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1974 Celebrity Sweepstakes (TV pořad)
Dinah! (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1971 This Is Your Life (TV pořad)
1969 Hee Haw (TV pořad)
It's Your Bet (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1965 Hollywood Talent Scouts (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace