foto

Kristýna Kudrnáčová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Do hrobu (studentský film)
Houslová odyssea (studentský film)
2015 Moji drazí (studentský film)
2013 Obchodníci
2010 Kudykam (divadelní záznam)

TV seriály

2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Místo narození (S01E12)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Vdavky za všechny prachy (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace