foto

Linda Marsh

  • nar. 8.2.1939 (80 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Freebie and the Bean
Homebodies
1973 Of Men and Women (TV film)
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
1970 Stop
1969 Che!
Monk, The (TV film)
1964 Hamlet
1963 Ameriko, Ameriko

TV seriály

1978 Dark Secret of Harvest Home, The (TV seriál)
The Runaways (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Griff (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace