foto

Kristin Fairlie

  • nar. 1983
    Scarborough, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Moon Point
2009 You Might as Well Live
2008 Poker Night
2006 Doomstown (TV film)
Repo! The Genetic Opera
2005 Skok do neznáma (TV film)
2004 Sestra i matka (TV film)
2003 Syndrom (TV film)
2001 Medvídci
Poslední šance (TV film)
Právo na život (TV film)
1999 Babar král slonů
Smrt panen
Vanished Without a Trace (TV film)
1998 Sweetest Gift, The (TV film)
1997 The Defenders: Payback (TV film)
1995 Silence of Adultery, The (TV film)
Šarlatové písmeno
1994 Proti své vůli (TV film)
1993 Candles, Snow and Mistletoe

TV seriály

2018 Total DramaRama (TV seriál)
2014 Wishenpoof (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 The Dating Guy (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
Vlny (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Attention Shoppers (S01E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Síla (S01E01)
2007 Ranč Heartland (TV seriál)
Total Drama Island (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
Metropia (TV seriál)
Renegadepress.com (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Train 48 (TV seriál)
2000 Mattimeo: A Tale of Redwall (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)
Wind at My Back (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Medvídek (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Lonely Hearts (S06E02)
1991 Madlenka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky